Ευχαριστήρια επιστολή για περίθαλψη εξωτερικών φρουρών

April 18, 2013 in Νέα του ΓΝΤ

Κύριε Διοικητά,

Βραδινές ώρες της 22-03-2013 μεταφέρθηκαν στο Γ.Ν ΤΡΙΚΑΛΩΝ , σοβαρότατα τραυματισμένοι σε θώρακα και κοιλιακή χώρα , από βολίδες πυροβόλου πολεμικού όπλου , δύο (2) Εξωτερικοί Φρουροί της Υπηρεσίας μας.

Παρ’ ότι το περιστατικό του τραυματισμού τους εξελίχτηκε ξαφνικά , μειώνοντας έτσι κάθε χρόνο προετοιμασίας από μέρους σας , το προσωπικό σας απέδειξε την άρτια επιστημονική του κατάρτιση , τις ικανότητες του και την θέληση του για προσφορά στον συνάνθρωπο. Χάρη στις επίπονες και άοκνες προσπάθειες του Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού τα σοβαρότατα τραύματα των Εξωτερικών Φρουρών ,αντιμετωπίσθηκαν άμεσα με αποτέλεσμα αρχικά να σωθεί η ζωή τους και σήμερα αυτοί να αναρρώνουν στις οικείες τους.

Με την παρούσα επιστολή, παρακαλώ να δεχτείτε τα συγχαρητήρια και τις ειλικρινείς ευχαριστίες του προσωπικού του Τμήματος Εξωτερικής Φρούρησης Καταστήματος Κράτησης Τρικάλων.

Διαβιβάστε στο Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό σας , την αμέριστη ευγνωμοσύνη μας , καθ’ όσον με τις προσπάθειες και τις ικανότητες τους κατόρθωσαν να κρατήσουν στην ζωή και να σώσουν τελικώς τους δύο συναδέλφους μας.

Μπιλιάλης Στυλιανός

Αστυνομικός Υποδιευθυντής